CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 7 October 2011

fucking love !

love ? WHAT MEANING OF LOVE ???!! ntah laa yang aku tau cinta itu menyakitkan . mybee la kann . tp kadang2 untung kat couple lain yg bole tahan smpi bile2 .congrats2! aku happy tentang itu . MOHD SHAFIQ BIN SABTU .Tak tau laa nape aku bole sayang kan laki ni sgt2 . mybee aku dgn dye tade pape lg but slme aku ngn dye aku ade byk memory yang aku ta ley lupekan ! hee :) . tp skrg dye da buang aku idop2 . ntahlaa ape aku buat smpi dy mcm tu . mybe itu nmenye TAKDIR ALLAH ! aku time ajee  :) sakit perit aku simpan aje :) but please rmembet that i always love you dear ! trust me . 








 => yaaa ini jantung hati , nyawa , HAHA ! sapix mybe takdir kite ta dapat same2 lg sayang tp mybe takdir aku akan syg kau smpi bile2 :) mwahhhh . 

Friday, 5 August 2011

ramadhan datang lagi :)

yee Ramadhan datang lagi .. hee :) syok kan bile gat time kite kecik2 dulu .. pose cm nk tanak ! payahh betol ade jee bg alasan kat mak , saket perot laaa , muntahh laaaa .. hee .. padahal bolee jee .. ngade2 jee .. jgn ckp aku jee korang pon same :p HAHA ! tp sekarang da besar sndri mau ingat la weyhhh ! ta paya nk org lain ingat kan kite :) kan kan ? tapi indahnye ramadhan sbnarnye , cume kite je tak tau . kalau kite betol2 rase n ikhlas pose  kite akan rase indahnye ramadhan :) aku nihh tade lahh alim ulamak nk beceramah sekadar nk kongsi2 .. bolee kaan ? HAHA ! dulu kecik2 slalu main bunge api tapi da besar mcm malu plak . ty jiran ckap aku nihh buang TEBIAT kee ha ?ag satu jgn nk pk rye je , nk baju bru lahh , kasot baru .. pose dulu baru nikmt beb nk raye  HAHA ..kla tu je aku nk kngsi . p/s : puase lahh yeee ! jgn pg2 bukak periok suda kihkihkih tata STALKER ! ily  yahhhh ..

                                                    

Tuesday, 2 August 2011

cinta hati saya

mereke tempat sye ketawe , meluahkan perasaan , selalu dgn saye .. pls remember i very2 love u friends !
just remember that .. :)