CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 7 October 2011

fucking love !

love ? WHAT MEANING OF LOVE ???!! ntah laa yang aku tau cinta itu menyakitkan . mybee la kann . tp kadang2 untung kat couple lain yg bole tahan smpi bile2 .congrats2! aku happy tentang itu . MOHD SHAFIQ BIN SABTU .Tak tau laa nape aku bole sayang kan laki ni sgt2 . mybee aku dgn dye tade pape lg but slme aku ngn dye aku ade byk memory yang aku ta ley lupekan ! hee :) . tp skrg dye da buang aku idop2 . ntahlaa ape aku buat smpi dy mcm tu . mybe itu nmenye TAKDIR ALLAH ! aku time ajee  :) sakit perit aku simpan aje :) but please rmembet that i always love you dear ! trust me . 








 => yaaa ini jantung hati , nyawa , HAHA ! sapix mybe takdir kite ta dapat same2 lg sayang tp mybe takdir aku akan syg kau smpi bile2 :) mwahhhh . 

No comments:

Post a Comment